Ömer AFŞİN - Okul Müdürü

Aslen Bingöl-Adaklılı olup 1987 yılında Muş´un Varto ilçesinde doğdu.İlköğretimi Bingöl Ilıcalar Yibo da, Orta Öğretimi ise Bursa Karacabey Lisesinde okudu.2010 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden lisans, 2013 yılında Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller ve Lehçeler Enstitüsü Kürt Dili ve Edebiyatı bölümünden Yüksek Lisans,2021 de ise ikinci üniversite kapsamında Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Bölümü Lisans mezunu olup;2011-2019 yılları arasında Sancak İÖO, Güngören İÖO, Aşağı Yenibaşlar İO, Şehit Mustafa Gündoğdu İO, İmkb Fatih İO, Yamaç İO ve Bingöl Özel Eğitim Uygulama okulunda ek ders karşılığı Öğretmenlik yaptıktan sonra 2019 Şubat ayında Adaklı ÇPAL´e Tarih Öğretmeni olarak atandı.Temmuz 2019-Eylül 2020 tarihleri arasında Okul Müdürlüğü,Eylül 2020-Eylül 2021 tarihleri arasında Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde önce Şube Müdürü daha sonra da İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptıktan sonra okulumuza Okul Müdürü olarak dönen Ömer AFŞİN evli ve 2 çocuk babasıdır..