Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi

0426 611 24 05 Cep 0539 375 11 14
Merkez Mah. 110. Sokak No 20 ADAKLI/BİNGÖL
Vizyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliğine üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak.
Misyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber ortaöğretimin bütün kademelerinde bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Kaloriferli
İlçe merkezinden yürüme mesafesindedir.
Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Adaklı / BİNGÖL
İl merkezine 60km uzaklıktadır. İlçe merkezinde bulunmaktadır.