MEB Yükseköğretim ve Yurtdışı Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Sn.Ali KURT ve Sn.Adem KARABIYIK, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn.Sadullah ERYATAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sn.Emra ECİN ve Şube Müdürümüz Sn. Ozan PALANTÖKEN ile okulumuza ziyarette bulundular.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü’nün Adaklı Kaymakamlığı ve Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yürüttüğü proje kapsamında terör konusunda farkındalık oluşturmak ,gençlerimizin milli ve manevi duygularının pekiştirilmesi, devletimize ve milletimize olan bağlılıkların artırılması, milli birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla  Öğrencileri Aybüke Öğretmenine Gidiyor isimli sinema etkinliği gerçekleştirildi.

ÇEDES gönüllülerimizin arasından enerji takımı oluşturduk. Okulun tüm öğrencileri ile tasarruf konulu sinevizyon izledik . Okulumuzda gereksiz  su, elektirik, kağıt tüketimini azaltmak adına farkındalık çalışması gerçekleştirdik.

24 Kasım  Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaretimize gelen tüm misafirlerimize  göstermiş oldukları incelikler adına okulumuz öğretmenleri olarak teşekkür ederiz.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmeni Betül TAVLI tarafından 12.sınıf öğrencilerine yönelik “Zaman Yönetimi “ konulu sunum  gerçekleştirildi .

3 ARALIK ENGELLİLER FARKINDALIK HAFTASI

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan örnek soru kitapçıklarına buradan ulaşılabilir.

Ekm

Adaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 11.10.2023 tarihinde "Okul Başkanlık Seçimi" yapılmıştır.Seçimde toplam 220 oy kullanılmıştır. 67 oy ile Mert İrin okul başkanımız seçilmiştir. Yardımcısı ise 52 oy ile Nursena Boylu olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder , görevlerinde başarılar dileriz .

Ekm

Okulumuzda demokrasi bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla sınıf temsilcileri ile  psikolojik danışma ve rehberlik öğretmenimiz Betül TAVLI rehberliğinde ''Okul Meclisi Seçimi ve Eğitimi'' toplantısı yapıldı.

Ekm

Kütüphanecilik Kulubü öğrencilerimiz kulüp öğretmenleri Ali KARAKAŞ ve Sümeyye BURÇ rehberliğinde okul kütüphanemiz kullanıma hazır hale getirdiler.

Ekm

Afet Bilinci ve Sivil Savunma Kulübü öğrencilerine kulüp öğretmenleri Büşra ERSÖZ ve Gamze ÖĞME  ''Yangın Farkındalık Eğitimi ve Yangın Bilinci'' konulu sunum yapıldı.

Ekm

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmenimiz Betül TAVLI tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Katılım gösteren bütün mezunlarımıza başarılarla dolu bir gelecek dileriz.

Ekm

Pansiyonlu öğrencilerimiz ile haftasonu açık hava sineması etkinliği yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.