Ock

''Gelecek Seni Bekliyor'' adlı proje kapsamında Pansiyon öğrencilerimiz harçlıklarıyla köy Okullarındaki öğrencilere destek amacıyla kırtasiye yardımında bulundular.Projenin her aşamasında aktif olarak yer alan öğrencilerimiz,8 köy okulu olmak üzere toplamda 142 öğrenciye hazırladıkları paketleri verdiler.Köy okulu öğrencilerinin mutluluğuna ortak oldular.Emeklerinden ve bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 25.12.2019 ve 27.12.2019 tarihinde olmak üzere iki bölümden oluşan şiir ve türkü yarışması düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda Müdür yardımcımız Ali ÜNLÜ' nün öncülüğünde yapılan yarışmalara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz  ve tüm öğrencilerimiz katıldı.Yarışmalarda öğrenciler birbirinden güzel performans sergilerken; jüri üyeleri puanlamada zorlandı.Yarışmacılar hem konukları eğlendirdi ,hem de güzel bir müzik ziyafeti sunmuş oldu.

Her iki yarışma birincilerine ödüllerini veren Okul Müdürümüz Ömer AFŞİN,cesaretlerinden dolayı  bütün yarışmacıları tebrik ederken jüri üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür edip bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiğini vurguladı.Dereceye giren diğer yarışmacılar ise ödüllerini Halk Eğitim Müdür yardımcısı Erdem ENDAM,Müzik Öğretmenimiz Dilan GÜNDÜZ,okulumuz ödül komisyonu üyesi Ayşegül SEMİZ ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Enes KAYA 'dan aldı.

Programın ardından bütün yarışmacılara Öğretmenler odasında tatlı ikram edildi.Etkinliklerde emeği geçenlere ve yarışan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde eğitim gören Özel Eğitim öğrencileri,Bingöl Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katılmak üzere Öğretmenleri eşliğinde Okul Müdürümüz tarafından il merkezine götürüldü.Etkinlik sonrası çeşitli oyunlar oynayarak eğlenen öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi.Emeği geçenlere ve Öğrencilerimize hediyeler veren Çağdaş kırtasiyeye teşekkür ederiz.

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR...

Okulumuz pansiyonunda yatılı kalan öğrencilerimizin oda düzeninde ayın birincisi olanlar, temizlik ve düzene teşvik amacıyla okulumuz Öğretmenlerinin de katılımıyla Kiğı ilçesinde akşam yemeği verilerek ödüllendirildi.

İlçemiz rehber öğretmenlerinden Hayrunnisa ORHANOĞLU KESİK tarafından okulumuzun tüm öğrenci, öğretmen ve personeline yönelik düzenlenen seminerde kış ayında özellikle toplu yaşam alanlarında hızlı bulaşan  hastalıklar ve alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme yapıldı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.