May

Değerler Eğitimi Projesi Mayıs Ayı konusu olan 'Erdemli Olmak' üzerine  ve ayın önemli şahsiyeti Nurullah TOPÇU 'nun eserlerine dair Değerler Eğitimi Kulübü öğrencilerimiz ile kitap incelemesinde bulunulmuştur.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Emine DOĞAN tarafından öğrencilerimize 'Tütün Bağımlılığı ile Mücadele' semineri verilmiştir.

Nis

''Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Nisan  ayı etkinlik konusu 'Oruç Bilinci' bağlamında oruç tutmanın dünyevi ve uhrevi faydalarını ve  ''Ayın önemli şahsiyeti'' bağlamında Hoca Ahmet Yesevi'nin  hayatını ve sözlerini içeren sunu çalışması Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Ayrıca okul panolarımızda Hoca Ahmet Yesevi'nin hayatı ve sözlerine yer verilmiştir.

Nis

Okulumuzda düzenlenen iftar programına Kaymakamımız Emre ÇİFCİ ile birlikte İlçe Kurum Amirleri , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Nis

Cumhuriyet Savcısı Sayın Yunus YAŞLIK ve Kiğı Adliyesinde görevli katip Sayın Cahit BAKİ  'Kariyer Günleri' kapsamında mesleklerinin gereklilikleri ve getirileri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek adına okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası sebebiyle öğrencilerimiz ile birlikte Adaklı İlçe Emniyet Amirliğine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Nis

Değer Eğitimi Projesi kapsamında Nisan ayı konusu olan 'Yedi Güzel Adam' üzerine okul panomuz hazırlanmıştır. İlçe geneli 'Yedi Güzel Adam' şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir. Okulumuz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Burcu ÖZDEMİR ve öğrencilerimiz Nazar BATUK, Damla Çelem, Berfin KEÇAŞ programda görev almıştır.

Mrt

12. sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Diyarbakır ve Dicle Üniversitesi gezimiz için tüm yardım ve olanaklarını öğrencilerimize sunan  Diyarbakır Valisi  Sayın Münir KARALOĞLU'na,  İlçe Kaymakamımız Sayın Emre ÇİFCİ'ye , Dicle Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet KARAKOÇ'a , Sayın Bilal ÇALIM'a  ve diğer hayırseverlere teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Adaklı İlçe Jandarma Komutanı Sayın J.Bnb. Serdar KENĞER öncülüğünde İlçe Jandarma Komutanlığı mensupları 'Kariyer Günleri' kapsamında mesleklerinin gereklilikleri ve getirileri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek adına okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

"1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

'Kariyer Günleri' kapsamında Sayın İlçe Müftümüz  Seyhun SARP ve  İlçe Banka Müdürü Sayın Fatih ÖZBEK  meslekleri  hakkında öğrencilerimize bilgi aktarımında bulundular ve öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Mrt

'Kariyer Günleri' kapsamında İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Taner VURAL ve İlçe Emniyet Amirliği mensubu polis memurları polislik mesleği hakkında öğrencilerimize bilgi aktarımında bulundular ve öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Mrt

Okulumuz bünyesinde yürütülen 'Kitap Kurdu Projesi' kapsamında Şubat ayında en çok kitap okuyan öğrencilerimiz Şüheyda DOĞRU ve Berfin KEÇAŞ seçilmiştir. Okul Müdürümüz Ömer AFŞİN ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Fatih YILDIZ öğrencilerimize hediyelerini sunmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin meslek seçimlerinde iyi tercihler yapabilmeleri adına düzenlediğimiz 'Kariyer Günleri' Sayın Kaymakamımız Emre ÇİFCİ' nin katılımıyla başladı.