Ock

Rehberlik Öğretmenimiz Emine DOĞAN tarafından öğrencilerimize 'İhmal ve İstismar' konulu sunum yapılmıştır.

Ock

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gülfer TÜRÜT tarafından 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize 'Paragraf Çözüm Teknikleri' üzerine seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuzda düzenlediğimiz 'Kitap Kurdu Projesi' kapsamında Aralık ayında en çok kitap okuyan Şüheyda DOĞRU ve Meryem UMUT isimli öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ock

'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında Aralık ayında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Hediye TUZAN ve Gülfer TÜRÜT tarafından "Necip Fazıl KISAKÜREK " ve "Okuma Bilinci"konulu seminerler verildi.

Öğrencilerimizle birlikte film incelemesi yapmak amacıyla  'Dangal' isimli filmi izledik.

12. sınıf öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Emine DOĞAN tarafından 'Soru Çözüm Teknikleri' üzerine seminer verildi.

Felsefe ve Düşünce Kulübü öğretmeni Merve PALAOĞLU ve kulüp öğrencileri Ord. Prof. Dr. Ali Fuad BAŞGİL'e ait

'Gençlerle Başbaşa' eserini birlikte tahlil ettiler.

EFOR projesi kapsamında ikinci ölçme ve değerlendirme uygulaması okulumuzda gerçekleştirildi.

Ülkemiz için en uzun gece olan 21 Aralık tarihinde 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik başarı, kariyer planlaması, iletişim ve hedeflerimiz hakkında Coğrafya Öğretmenimiz Ahmet ERKAL ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fatih YILDIZ tarafından söyleşi düzenlendi.

'Yerli Malı Haftası' kapsamında okulumuzda Özel Eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri öncülüğünde etkinlik düzenledik.

Öğrencilerimizle birlikte dünya tarihinde büyük bir insanlık suçu olan Hiroşima ve Nagazakiye atılan atom bombalarına dair belgesel izletildi ve 'İnsan Hakları' üzerine değerlendirmeler yapıldı. Demokrasi ve İnsan Hakları kulübü öğrencileri ile çalışmalar yapıldı.

Kaymakamımız Sn. Burak Bozkurt GÜRSES, okulumuzu ziyaret etti.

Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelen Kaymakam GÜRSES,  okulumuz hakkında bilgi aldı.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

İdarecilerimiz ,Özel Eğitim sınıfı öğretmenlerimiz ve Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emra ECİN'i ziyaret ettikten sonra öğrencilerimiz ile birlikte yemek programı düzenledik. Öğrencilerimizden Recep KIZILAY'ın evine veli ziyareti gerçekleştirdik.

Okulumuzda düzenlediğimiz 'Kitap Kurdu Projesi' kapsamında Kasım ayında en çok kitap okuyan Şevval İVECEN ve Edanur LAÇİN isimli öğrencilerimize ödülleri verildi.