Mrt

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz Şubat ayı konusu olan ' Tevazu Sahibi Olmak' üzerine ve Anadolu dervişlerinin ahlakı ve fazileti hakkında seminer vermişlerdir.

Şbt

21-27 Şubat Vergi Haftası sebebiyle öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlenmiştir ve konuya dair videolar izletilmiştir.

Şbt

Okul idaremiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte Haserek Kayak Merkezine gezi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz bünyesinde yürütülen 'Kitap Kurdu Projesi' kapsamında Aralık ayında en çok kitap okuyan öğrencimiz Şüheyda DOĞRU seçilmiştir. Okul Müdürümüz Ömer AFŞİN öğrencimize hediyesini sunmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında  Aralık ayı konusu 'Adab-ı Muaşeret' başlığı altında Hz. Muhammed (sav)'in iletişim ve günlük hayatta karşılaşan işlerle alakalı hadisleri ile okul-sınıf panolarında sergilenmiştir. Değerler Eğitim Kulübü öğrencileri tarafından hadislerin önemini aktaran günlük hayattan yansımalar drama edilmiştir.

Öğretmen, veli ve öğrenci ilişkilerini kuvvetlendirmek adına okul idaremiz ve öğretmenlerimizle birlikte veli ziyaretimiz gerçekleşti. İlçemizin Doğankaya köyünde ikamet eden öğrencilerimiz ve velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem veli toplantısı okulumuzda Okul Müdürümüz Sayın Ömer AFŞİN'in velilerimizi selamlama konuşması ve  Rehberlik Öğretmenimiz Emine DOĞAN'ın öğrencilere dair bilgilendirme ve yönlendirme konuşması ile başladı. Okul idaresi olarak okulumuz ve öğrencilerimiz hakkında velilerimizle birlikte karşılıklı istişarede bulunuldu. Genel toplantı sonrası sınıf ve branş öğretmelerimiz ara karne dağıtımı sonrası velilerimize bilgilendirme yaptılar.

9. ve 11. sınıflarımızın kendi şubeleri arasında gerçekleşen bilgi yarışmamızda 9/C ve 11/ B şubelerindeki öğrencilerimiz birinci olarak yarışmamızı kazanmışlardır. Başarılarından dolayı birinci olan şubelerimizi tebrik eder, katılım sağlayan diğer şubelerdeki öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Ömer AFŞİN ve Özel Eğitim sınıf öğretmeni Ümmühan GÜCER SAYDAN, varlıklarıyla okulumuza değer katan sevgili Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte çeşitli sosyal etkinliklere katılmışlardır.

'Değerler Eğitimi' projesi kapsamında Kasım ayı etkinlik konusu 'Vatan Sevgisi' bağlamında Proje İlçe ve Okul  temsilcimiz olan Müdür Yardımcımız Esma Merve ERKUL ve Edebiyat öğretmenimiz Mahmut YILDIZ  Yahya Kemal BEYATLI'ya ait ' Süleymaniye'de Bayram Sabahı' adlı şiiri okuma yarışması etkinliğini düzenlemişlerdir. Yarışmada birinci olan öğrencimiz Şehmus YILDIRIM, ikinci olan öğrencimiz Almila ERKEK, üçüncü olan öğrencimiz Semanur BAKIMLI ve diğer katılımcı olan öğrencilerimiz Hatice İVECEN ve ASLI SELEN adlı öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ömer AFŞİN ve jüri öğretmenlerimiz tarafından ödülleri verilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaymakamımız Sayın Emre ÇİFCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emra ECİN ve beraberinde ilçe kurum amirleri 29 ve 30 Kasım tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı ziyaret etmişlerdir. Fuarımıza öncülük eden İl Milli Eğitim Arge Proje Koordinatörü Sayın Alpaslan KARGIN hocamıza ve okulumuz fuar/proje koordinatörlüğünü üstlenen Gülşah KARSLI hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Fuarımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

'24 Kasım Öğretmenler Günü' sebebiyle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ozan PALANTÖKEN okulumuzu ziyaret etmiştir. Bu özel gün adına idaremiz tarafından sevgili öğretmenlerimiz ile birlikte yemek organizasyonu gerçekleştirilmiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emra ECİN'in katılımıyla Milli Ağaçlandırma Gününde 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında öğrencilerimizle ağaç dikme etkinliği yapıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83.yıl dönümü anma etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi.

Pansiyon oda düzeninde Ekim ayı 1.si olan öğrencilerimiz öğretmenlerimiz eşliğinde Kiğıya yemeğe götürülerek ödüllendirildi.