Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü öğretmenleri Çiçek KAPLAN ve Özlem SAYDAM ve kulüp öğrencileri tarafından ''Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişi'' (5 Aralık) gününe dair okulumuzda etkinlik yapıldı.

AFAD Bingöl İl Temsilcileri okulumuzda öncesinde seminer düzenleyerek deprem tatbikatı gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Efor Projesi kapsamında okulumuzda 11. ve 12. sınıflarımıza TYT denemesi yapılmıştır.

9.Sınıflara Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sümeyye BURÇ tarafından Kasım ayında Değerler Eğitimi Projesi kapsamında "Sadi Şirazi" konulu seminer verildi.

Özel Eğitim öğretmenimiz Sadullah ÖTÜN tarafından Kasım ayında Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Özel eğitim sınıfına  "Aile Bilinci" konulu seminer verildi.

Okulumuza ziyarette bulunan İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Sayın Serdar KENĞER'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emra ECİN'e, Şube Müdürümüz Sayın Ozan PALANTÖKEN'e, Sayın Ahmet KARAKAYA'ya ve Sayın Erdal DALĞA'ya Öğretmenler Günü münasebetiyle göstermiş oldukları incelikler adına okulumuz öğretmenleri olarak teşekkür ederiz.

Kaymakamımız Sayın Burak Bozkurt GÜRSES, okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizle bir araya gelerek hem  sohbet etti hem de öğrencilerimizin akşam yemeğine eşlik etti.Kaymakam GÜRSES, yemek sonrasında sohbet havasında öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Kaymakam GÜRSES, tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarı dileklerini iletti.Programa Kaymakam GÜRSES'in yanı sıra kurum amirleri de eşlik etti.

Okulumuzda düzenlediğimiz ' Kitap Kurdu Projesi' kapsamında Ekim ayında en çok kitap okuyan Şüheyda DOĞRU ve Sümeyyen DİLEYEN isimli öğrencilerimize ödülleri verildi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası farkındalık kapsamında Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenimiz Burçin TENEKECİ ve 12-A sınıfı öğrencileri " Maskemden Korkma " diyerek maskeleri  boyayıp sınıflarda kanserle mücadele için bilgilendirme yaptılar.

Ekm

9. Sınıflara Psikolojik Danışma ve Rehberlik öğretmenimiz Emine DOĞAN  tarafından Ekim ayı Değerler Eğitimi projesi kapsamında "İletişim Bilinci " konulu seminer verildi. Buna ek olarak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Merve Palaoğlu tarafından   "Peygamberimiz ve İletişim " konulu seminer verildi.

Ekm

Tatbikat öncesi Emekli İtfaiye Müdürü Agit ARIKIZ tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Çevre Koruma Kulübü olarak Gülşah KARSLI ve Ahmet ERKAL öğretmenlerimiz öncülüğünde 4 Ekim hayvanları koruma günü adına 1 sokak kedisini sahiplendik ve onun için barınak yaptık.

Ekm

Merve PALAOĞLU öğretmenimiz, Felsefe ve Düşünce Kulübü öğrencilerimiz ile ' Ahilik Kültürü Haftası' bağlamında Ahi Evran ve Ahilik kavramı üzerine kulüp/okul çalışmalarında bulundular.

2022 Yılı Okulumuz YKS (ÖSYS) Yerleştirme Sonuçları Listesi

Haz

12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emra ECİN'in katılımıyla gerçekleştirdik. Mezun öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

May

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında hazırlanan Bingöl İnovasyon Bilim Şenliği'ne öğrencilerimizle katılım sağladık.